Elsősegély

Facebook

 Naprakész információk!

Hírek, aktualitások a mariannszalonja.hu házatájáról.

Az alábbiakban olyan információkat olvashat melyek velem, szalonomról, honlapommal kapcsolatot eseményekről szólnak.


 

 

forum ikon date 2014. március 09.

Személyi edzési lehetőség,táplálkozási tanácsadás: 4 ezer Ft/ alkalom!

Részletekkel kapcsolatban keressen telefonon!  

 

forum ikon date 2013. március 20.

 

Nagyon sikeresen zártam a 2012-es versenyt, háromszor második helyet értem el.

 

2013 évnek a fő célja az őszi versenyek, október, november versenyei. Ezekből 2 előkészítő és egy főverseny várható.

 

 

forum ikon date 2012. január 5.

Kedve Vendégeim!

Megváltozott szalonom elérhetősége!!

Az új szalon cím:

Cím: 4027 Debrecen, Füredi utca 76.

 

(Energym fitness épületén belül)

 

 

 

Várom régi és új masszázs vendégeimet!

 

forum ikon date2011. december 20.

Új menüponttal "versenyeim" bővült a mariannszalonja.hu . Itt a kedves érdeklődők figyelemmel követhetik testépítő versenyeimen készült képeket, és beszámolókat olvashatnak.

 

http://www.mariannszalonja.hu/index.php/versenyek

 

 forum ikon date 2011. november 1.

Velem készített interjú:

Testépítés 50 felett

http://tv2.hu/aktiv/video/testepites-50-felett-etka-anyo-a-gyurobajnok

forum ikon date 2011. október 29

Kathiné Mariann masszőr, testépítő

body  -450x300

 

 

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi hölgy túl az ötvenen is remekel a body building-pódiumon.

 

Nem akármilyen eredményekkel büszkélkedhet az utóbbi időben a hajdúböszörményi testépítő, Kathiné Mariann! A hajdúsági hölgy sikersorozata tavaly októberben kezdődött, amikor az ausztriai Grazban világbajnoki második lett a Super Body kategóriában. Idén májusban egyaránt diadalmaskodott a Magyar Bajnokságban és az Amino Star Kupán is. A hajdúnánási kvalifikációs versenyenFitness figure kategóriában – ötödik helyen végzett, majd Makón a Body-indulók között végzett az első helyen, ezzel jogot szerzett a júniusi Európa-bajnokságon való indulásra, ahol bejutott a döntőbe és bronzérmes lett.

 

Több izom, kevesebb zsír

 

– Két esztendővel ezelőtt kezdtem el komolyabban edzeni, elsősorban az alakom formálása és a fizikai erőnlétem javítása végett – emlékezett vissza a kezdetekre Mariann.

 

Kathi Béla személyi edző segítségével kezdtem el a munkát a Malomparkban és már az elején kértem a trénert, hogy vizsgáljon meg abból a szemszögből is, alkalmas lennék-e a versenyzésre ebben a korban az én testi adottságaimmal. Korábban is sportoltam, többek között kézilabdáztam, tehát nem állt távol tőlem a rendszeres, kemény edzés. Most már úgy vélem, átalakult a testem, sokkal kevesebb rajtam a zsírpárna és több az izom – mosolyodott el a testépítő.

 

Új célok

 

Kathinétól azt is megkérdeztük, hogyan fogadta a környezte, hogy ezt a kőkemény sportágat választotta, a kérdés már csak azért is kézenfekvő, mert a hölgy – ötvenegy éves!

– Sokáig nem is tudtak róla, valójában csak mostanában tudták meg, mivel is foglalkozom szabadidőmben. De jók a visszajelzések, tudták, hogy korábban testnevelő tanárnő voltam, majd biztonsági őr, most gyógymasszőrként dolgozom, ehhez még hozzá jött a testépítés is – neveti el magát.

– A négy gyermekemet is megosztja a műfaj, a két nagyobbik fiam kissé idegenkedik a bodytól, de a két kisebb gyerek (egy fiú és egy lány) teljes mellszéllességgel mellettem áll, és ők is igénylik a rendszeres testedzést. A férjem szintén elfogadja ezt a szenvedélyemet és minden tiszteletet megérdemel a családom, hiszen sok időmet elveszi a felkészülés. De igyekszem jól beosztani ezt a kevés időt is – mondta a mindig vidám sportoló, aki céljait megfogalmazva elmondta, hogy elsősorban az izomzata gyenge pontjait szeretné fejleszteni a jövőben és a magyar mezőnnyel szeretné összemérni erejét az őszi fordulókban.

Forrás: http://www.haon.hu/hajduboszormeny/egy-mosolygos-testepito/1730834

 

 

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

forum ikon date 2011. október 14.

Elindult facebook oldalam, ahova várom minden kedves ismerősöm, vendégem. Későbbiekben versenyeimről, szalonomról, és masszázs témájú képeket láthatnak és aktuális híreim olvashatják.

Elérhetőség:

facebook1

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

 

Debrecen masszázs, Mariannszalonja.hu a Facebookon!

 

Cimkék: , , , , ,

 Elérhetőségek

4027 Debrecen,

 Füredi út 76.

(Energym fitness

épületén belül)Telefonszám:

0670-32-32-179

 

Részletesebb információért

KATTINTSON IDE!